PÄIVITYS: Phuket Town Songkran Water Splash -juhla "ei alkoholia" -tapahtuman kokoonpanolla ja säännöillä

Phuket -

Lisätietoja on julkaistu Songkranin vesiroiskejuhlasta, jossa on "No Alcohol" -tapahtuma Phuket Townissa.

Edellinen tarinamme:

"Songkran No Alcohol Event" järjestetään Phuket Townissa ensi kuussa.

Lehdistötilaisuus pidettiin perjantaina (24th) Limelight Avenuella Phuket Townissa, jota johtaa Phuketin varakuvernööri Danai Sunnantarod, Stop Drink Networkin edustaja ja muut.

Varakuvernööri Danai kertoi Phuket Expressille, että Songkranin vesiroiskejuhla "No Alcohol" -tapahtuma järjestetään torstaina 13. huhtikuuta.th klo 5–00 Dibuk Roadilla Limelight Avenuen edessä Phuket Townissa.

Kolmen vuoden Songkranin vesiroiskejuhlien jälkeen, tänä vuonna yli 30,000 XNUMX ihmistä liittyy tasaiseen, arvioiden mukaan Danai-tapahtumaan. Songkran-kampanja on "No Alcohol" -kampanja, jonka tavoitteena on vähentää liikenneonnettomuuksia Songkran-festivaalin aikana.

Konsertteja kuullaan kahdelta kuuluisalta thaimaalaisesta rockbändistä, Retrospect x Gao Jirayu ja SDF kuuluisan DJ:n kanssa.

Alkoholi, Kratom, jauhe, jää, vaahto, värivärit, savukkeet, kannabis, juopuminen, paidattomuus, korkeapainevesiaseet, tappelut ja aseet ovat KIELLETTY tapahtumassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.