Neljäkymmentäkaksi merikilpikonnan poikasta kuoriutuu ja suuntautuu mereen Phang Ngassa

Phang Nga -

XNUMX nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja lähtenyt mereen Tai Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille lauantaina varhain aamulla (25. maaliskuuta).th), että he löysivät jälkiä nahkakilpikonnien poikasista, jotka kuoriutuivat pesästä Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuistossa.

Yhteensä 42 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui onnistuneesti ja suuntasi takaisin mereen. Kolme kilpikonnan poikasta kuoli valitettavasti kuoriutuessaan.

Kolmekymmentäkolme munaa ei kuoriutunut.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.