Mies pidätettiin 17-vuotiaan tytön raiskaamisesta Phuketissa

Thalang –

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän raiskasi 17-vuotiaan tytön Thalangissa, johon hän otti yhteyttä verkossa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että 17-vuotiaan tytön vanhemmat tekivät ilmoituksen poliisille. He kertoivat poliisille, että heidän tyttärensä raiskasi mies, joka tunnistettiin vain Mr. Sumetiksi, 24. Hän otti tyttöön yhteyttä Facebookin kautta ja flirttaili hänen kanssaan. Hän tuli tytön taloon Thalangiin, kun hän tiesi, että hänen vanhempansa eivät olleet kotona ja väitti raiskanneensa tytön ennen kuin kiihtyi.

Hänen vanhempansa saivat myöhemmin tietää, että heidän tyttärensä oli raiskattu. Hänet vietiin sairaalaan terveystarkastukseen ennen kuin he tekivät ilmoituksen poliisille.

Poliisi havaitsi, että Sumet asuu vuokratalossa Sri Soonthornissa. Lopulta hänet pidätettiin ja hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle raiskauksesta syytteeseen.

Sumet ei heti vedonnut syytteisiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.