Samuin saaren turistit pitävät peukkua meriveden saastuneesta öljystä

KUVA: MGR verkossa

Samuin saari, Surat Thani -

Ulkomaalaiset turistit Samuin saarella olivat pettyneitä ja pitivät peukkua alas, kun he löysivät merivedestä saastuneen öljyn, jossa oli paha haju.

Torstaina (23rd) Baan Mae Nam Beachin merivedestä löytyi musta väri, paha haju ja öljytahroja. Turistit pelkäsivät mennä veteen. He suunnittelivat mennä hierontaan sen sijaan.

Saksalainen pariskunta kertoi paikalliselle medialle, että he ottivat aurinkoa sen sijaan, että menivät veteen.

KUVA: MGR verkossa

Eräs ranskalainen naisturisti sanoi katuneensa sitä, koska halusi uida. Hän ei ole onnellinen, mutta hän rakastaa silti Samuin saarta. Hän myös kääntyi takaisin hierontaan sen sijaan.

Mitä tulee veden syttymiseen, viranomaisten kerrotaan olevan tietoisia tilanteesta ja tutkivat sitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.