Ratsastaja kuoli moottoripyörän törmättyä kuorma-autoon Rawaissa

Rawai -

Ratsastaja on julistettu kuolleeksi hänen moottoripyöränsä törmättyä kuorma-autoon Rawaissa, Mueang Phuketissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta torstaina kello 10 aamuyöllä (50rd) Rawai Beach Roadilla.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen tuntemattoman miespuolisen moottoripyöräilijän. Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Lähistöltä ensiapuhenkilöt löysivät hänen vaurioituneen moottoripyöränsä.

Uhrin ruumis vietiin paikalliseen sairaalaan ja kuorma-autoa sekä kuljettajaa Samam Konthaa, 58, Sa Kaeosta, haastateltiin tapahtumapaikalla.

Rawain kunnan CCTV-kuvat osoittavat, että kuorma-auto tuli vastakkaiselta kaistalta ennen törmäystä moottoripyörään.

Sitten rekka ajoi traagisesti moottoripyöräilijän yli. Chalongin poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa mahdollisten lisätoimien varalta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.