Mies käyttäytyy epäsäännöllisesti ja häiritsee rauhaa Patongin asunnossa

Patong -

Rauhaa häirinnyt ja epäsäännöllisesti käyttäytynyt mies pidätettiin eräässä asunnossa Patongissa ja lähetettiin psykiatriseen sairaalaan apua saamaan.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta torstaina (9. maaliskuuta) kello 45.rd) asunnossa Ratcha Patan Nusorn Roadilla Patongissa.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen miehen, joka tunnistettiin vain Mr. Kittiksi Nakhon Si Thammaratista. Hän huusi huoneistokompleksin huoneessa ja häiritsi ja pelotti muita asukkaita.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille yrittäneensä puhua Kitin kanssa, mutta hän kieltäytyi puhumasta heille. Hänen vaimonsa, joka tunnistettiin vain rouva Annaksi, saapui myöhemmin paikalle ennen kuin Kitti suostui avaamaan oven.

Hänet vietiin paikalliseen psykiatriseen sairaalaan apua saamaan.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että Kitti oli päihtynyt ja stressaantunut henkilökohtaisista ongelmistaan. Hänen huoneestaan ​​ei löytynyt laittomia huumeita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.