Neljä ulkomaalaista turistia loukkaantui kahden tila-auton törmäyksessä Patongissa

Patong -

Neljä ulkomaalaista turistia ja kuljettaja loukkaantuivat kahden tila-auton törmäyksessä Patongissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta torstaina kello 11 aamuyöllä (35rd) Phra Baramee Roadilla lähellä Kalim Soi 9:ää Patongissa.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen tieltä kaksi vaurioitunutta tila-autoa. Neljä ulkomaalaista turistia, kolme naista ja yksi mies sekä tila-auton mieskuljettaja loukkaantuivat. Heidät vietiin Patongin sairaalaan.

Patongin poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi.

****************

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.