The Real Housewives Ultimate Girls Trip -televisio-ohjelma, joka kuvattiin Phuketissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Ensi-iltansa 23. maaliskuuta 2023, yhdysvaltalaisen tosi-elokuvasarjan kolmas tuotantokausi esittelee saaren luksus- ja ryhmämatkatarjontaa.

Bangkok, 21. maaliskuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ilmoittaa mielellään, että kuuluisa saarilomakeskus Phuket on The Real Housewives Ultimate Girls Trip -tosi-tv-sarjan kolmannen tuotantokauden paikka, joka saa ensi-iltansa yksinomaan Peacock-suoratoistopalvelussa 23 maaliskuuta 2023.

Santi Sawangcharoen, TAT:n New Yorkin toimiston johtaja ja TAT Toronton toimiston vt. johtaja, sanoivat ”Olemme iloisia voidessamme toivottaa tervetulleeksi Phuketiin The Real Housewives Ultimate Girls Tripin näyttelijät, jotka esittelevät TV-ohjelmassa, kuinka ihanaa luksus- ja ryhmämatkat suositulle Thaimaan saarelle voivat olla. Thaimaan ollessa jälleen täysin auki, ei ole parempaa aikaa kuin nyt suunnitella matkaa tutustua maan moniin kulttuurisesti rikkaisiin aktiviteetteihin, fantastiseen keittiöön ja kauniisiin maisemiin.

The Real Housewives Ultimate Girls Tripin kolmannella kaudella on mukana uusi kahdeksan fanien suosikkikotirouvan ryhmä eri kaupungeista, jotka kokoontuvat unohtumattomalle matkalle Thaimaahan.

Ohjelman ensi-illan jälkeen 23. maaliskuuta uusi jakso lähetetään joka viikko.

Thaimaa ja sen tarjoamat maalaukselliset kohteet ovat edelleen suosittu kohde ulkomaisille elokuville ja tv-ohjelmille.

Toinen amerikkalainen tosi-tv-sarja – ABC:n "The Bachelor" - kuvattiin myös äskettäin Thaimaassa, ja sarjan kauden 27 kaksi viimeistä jaksoa tapahtuvat Krabissa. Ensimmäinen näistä kahdesta jaksosta esitettiin ABC:llä 20. maaliskuuta ja toinen 27. maaliskuuta, ennen kuin se on suoratoistettavissa seuraavana päivänä Hulussa.

Sekä Phuket että Krabi olivat myös tärkeimpiä paikkoja tšekkiläisessä elokuvassa "Ostrov" (The Island), joka sai ensi-iltansa 1. helmikuuta 2023 Prahassa ennen kuin se avattiin 180 elokuvateatterissa Tšekin tasavallassa ja Slovakiassa. Ostrov oli ensimmäinen tšekkiläinen elokuvatuotanto, joka keskitti lähes kaiken kuvauksensa kokonaan Thaimaahan, ja 97 % elokuvasta kuvattiin kahdessa Etelä-Thain maakunnassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.