Yksi kuollut, yksi kadonnut, kolme pelastettua, kun kalastusvene törmäsi öljysäiliöalukseen lähellä Samuin saarta

Samuin saari, Surat Thani -

Veneen miehistön jäsen löydettiin kuolleena, kun taas toinen miehistön jäsen on edelleen kateissa. Kolme miehistön jäsentä on pelastettu kalastusveneen törmättyä öljytankkeriin lähellä Samuin saarta.

Thaimaan merenkulkulaitoksen komentokeskuksen alue 2 kertoi Phuket Expressille, että viiden miehistön kalastusvene törmäsi öljytankkeriin tiistaina (21. maaliskuuta).st) 38 merimailia Samuin saarelta.

Kolme miehistön jäsentä, jotka ovat thaimaalainen veneen kapteeni ja kaksi Myanmarin miehistön jäsentä, on pelastettu. Yksi miehistön jäsen löydettiin kuolleena ja tunnistettiin hänen ruumiinosiensa vuoksi, herra Priwan Chitudom, 50, Laosin kansalainen.

Toinen edelleen kateissa oleva miehistön jäsen on Manop Wantone, 62, Thaimaan kansalainen.

Törmäyksen syytä selvitetään edelleen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.