Yli 200,000 96 meth-pilleriä ja 8 asetta takavarikoitiin alueen XNUMX rikosten torjunnassa

Etelä-Thaimaa -

Yli 200,000 96 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX asetta takavarikoitiin ylä-Thaimaan rikosten tukahduttamisessa.

Lehdistötilaisuus pidettiin eilen 8. maaliskuuta 21 Phuketissa sijaitsevalla Region 2023 -poliisiasemalla, ja sitä johti everstiluutnantti Somphong Chingduang, poliisin apulaiskomissaari.

Everstiluutnantti Somphong kertoi Phuket Expressille, että poliisi on tukahduttanut 247 laitonta huumeverkostoa ylemmissä eteläisissä provinsseissa, yhteensä 516 kohdetta. Yli 300 epäiltyä on pidätetty, ja heillä on takavarikoitu 235,290 96 metamfetamiinipilleriä ja 41 asetta. Epäillyiltä takavarikoitiin kiinteistöjä yli XNUMX miljoonan bahtin arvosta.

Poliisi jatkaa rikosten ja laittomien huumeiden torjuntaa ei vain Phuketissa vaan koko Thaimaan kuningaskunnassa koordinoidusti kansallisesti rikollisuuden ehkäisemiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.