Kaksi munkkia löydettiin hylätystä hotellista Phuketissa, ja niiden huumetesti on positiivinen

Thalang, Phuket -

Kaksi munkkia löydettiin hylätystä hotellista Thalangista, ja heidän laittomien huumeiden testitulos oli positiivinen.

Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanuin kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (21st) kylän päämies ja päämunkki Thep Krasattrin osapiirissä tarkastivat hylätyn hotellin Baan Mueang Maissa.

Hylätyssä hotellissa löydettiin kaksi munkkia. Ne olivat alun perin temppelistä Nakhon Sawanissa, Keski-Thaimaassa. Nakhon Sawanin päämunkkiin otettiin kuitenkin yhteyttä, mutta he ovat kieltäytyneet ottamasta kahta munkkia takaisin.

Kahden munkin testitulos oli positiivinen laittomien huumeiden suhteen. Ne purettiin ja ovat valmiita lisäoikeudellisiin toimiin.

****************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.