Phuket toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen tilauslennon Iranin Mahan Airista

Phuket -

Ensimmäinen tilauslento Iranissa sijaitsevalta Mahan Airilta saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle.

Eilen (20. maaliskuuta) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkamiehet ja henkilökunta toivottivat tervetulleeksi Mahan Airin ensimmäisen tilauslennon Iranista, lennon Teheranista Iranista.

Lähi-idän matkailu on Thaimaan matkailualan ja erityisesti Phuketin tärkeä kohdemarkkina, joten tämä uusi tilauslentoverkosto on erittäin tervetullut.

Phuket Express huomauttaa, että Ramadanin on määrä alkaa tällä viikolla ja jotkut turistit ovat maassa uskonnollisen kulttuurin lomalla vieraillessaan moskeijoissa ja paikallisissa islamilaisissa yhteisöissä.

Phuket Express toivottaa kaikki matkustajat tervetulleiksi Thaimaahan ja Phuketiin!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.