Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha täyttää 69 vuotta

Bangkok, Thaimaa

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha täytti 69 vuotta tänään 21. maaliskuuta 2023.

Tilaisuutta leimasi enimmäkseen työskentely Bangkokissa tavalliseen tapaan, ja pääministeri kertoi Thaimaan medialle keskittyvänsä tulevaan vaalikampanjapolkuun.

Thaimaan vaalit on määrä pitää toukokuussa, ja pääministeri toivoo säilyttävänsä paikkansa, joka perustuu kansanedustajiin ja jota ei äänestetä suoraan, mutta jotkut kyselyt ovat osoittaneet Prayutin suosiota.

Kenraali Prayut on ollut johdossa tavalla tai toisella siitä lähtien, kun hän otti valtaan vallankaappauksessa vuonna 2014 ja valittiin myöhemmin pääministeriksi. Hän on jo pitkään ollut erilaisten protestien ja kritiikin kohteena, mutta hänellä on myös osuutensa kannattajia.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.