Reader TalkBack Thaimaa: Pitäisikö ulkomaisten matkaoppaiden sallia työskennellä laillisesti Thaimaassa?

Thaimaa-

Seuraavassa on säännöllinen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa noin viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä: 

Pitäisikö ulkomaisten matkaoppaiden sallia työskennellä laillisesti Thaimaassa?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Tämä viikonloppu, vihaiset thaimaalaiset matkaoppaat eri puolilla Thaimaata tapasivat asianomaisia ​​viranomaisia ​​vaatien tukahduttamista heidän mukaansa valtavaan määrään laittomia ulkomaisia ​​matkaoppaita työskentelee turistialueilla, kuten Phuketissa ja Pattayassa.

Matkaoppaat ovat pitkään olleet suojeltu thaimaalainen ammatti, eikä ulkomaalainen voi saada edes työlupaa sellaiseksi.

Kriitikot kuitenkin sanovat, että monet turistit Venäjän, Intian ja Kiinan kaltaisista maista suosivat oman maansa oppaita, jotka puhuvat sujuvasti omaa kieltään ja ymmärtävät asiakkaidensa kulttuuria. Thaimaan matkaoppaat sanovat No Way, Jose, että ulkomaalainen ei voi mitenkään ymmärtää thaimaalaista kulttuuria näyttääkseen oikein turisteille opastettuja paikkoja.

Niin mitä mieltä olet? Pitäisikö se sallia? Pitäisikö lakeja muuttaa? Ehkä keskitie löytyisi?

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.