Kolme turistia ja neljä miehistön jäsentä pelastettiin pikaveneen kaatumisen jälkeen Krabissa

Krabi -

Kolme turistia ja neljä veneen miehistön jäsentä on pelastettu pikaveneen kaatuessa Krabissa.

Hat Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi -kansallispuiston viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että viime viikonloppuna pikaveneen kuljettaja ilmoitti heille, että pikavene oli kaatunut lähellä Mah-saarta Krabissa.

Pikavene oli matkalla Lantan saarelta Krabista ja matkalla Phuketiin. Paikalla oli kolme turistia ja neljä miehistön jäsentä. Veneessä uskotaan olleen reikiä ennen kuin vesi pääsi sisään ja vene kaatui. Kaikki turistit ja miehistön jäsenet on pelastettu ja he ovat turvassa.

Saatat pitää näistä:

Kaksi ulkomaalaista turistia ja veneen kapteeni on pelastettu pitkähäntäisen veneen kaatuessa Krabissa.

Malesialainen äiti ja hänen kuusivuotias tyttärensä on julistettu kuolleiksi, kun pitkähäntäinen vene kaatui Krabissa.

Yhdeksän ruotsalaista turistia on selvinnyt pitkähäntäisen veneen kaatumisesta Krabissa.

Australialainen ja myanmarilainen turisti on pelastettu sen jälkeen, kun pitkähäntäinen veneen moottori oli viallinen lähellä saarta Krabissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.