PÄIVITYS: Phuketin Thalangissa sijaitsevasta pesulasta varastaa yrittävä varas pidätettiin

Thalang –

Varas, joka yritti varastaa kolikoita pesulasta Thalangissa, on pidätetty.

Edellinen tarinamme:

Rouva Jittawattana Saengmanee raportoi paikalliselle tiedotusvälineelle "Newshawk Phuket" CCTV-materiaalilla varkausyrityksestä. Hän on pesulaliikkeen omistaja Baan Liphonissa Sri Soonthornissa, Thalangissa.

Nyt päivitykseen:

Poliisi jatkoi tutkintaa, josta epäilty löytyi. Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä pääepäillyn Niran Chamnanruean, 33, Maikhaosta, Thalangista.

Niran vietiin Tha Chatchain poliisiasemalle. Häntä syytetään yöllisestä varkaudesta.

Niran on myöntänyt syytteen, mutta ei kertonut, miksi hän teki sen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.