Thaimaan matkaoppaat yhdistävät laittomien ulkomaalaisten oppaiden ongelman

Kansallinen -

Ryhmä kiinaa puhuvia oppaita kokoontui lauantaina 18. maaliskuuta keskustelemaan heidän työpaikkojaan varastavien laittomien oppaiden aiheuttamista ongelmista. Ryhmä valitti, että hallitus jättää heidät huomiotta, koska heidän valituksiaan ei toistaiseksi ole kuultu.

Valittajat paljastivat tapaamisessa, että jotkut ulkomaalaiset oppaat työskentelevät laittomasti Thaimaassa ja varastavat heidän työpaikkansa. Näillä oppailla ei ole opaslisenssiä, joka Thaimaan lakien mukaan edellyttää toimiakseen oppaana. Opas on Thaimaassa suojeltu ammatti, jossa ulkomaalaiset eivät voi työskennellä.

He sanoivat kokoontuneensa lauantaina anoakseen hallitusta ryhtymään toimiin laittomia oppaita vastaan ​​vedoten siihen, vaikka heidän aiempia valituksiaan tästä asiasta ei ole kuultu, he haluavat silti oikeuden toteutuvan.

Thaimaan Professional Guide Associationin puheenjohtaja Paisarn Suethanuwong totesi, että sen jälkeen, kun hallitus ilmoitti maan avaamisesta uudelleen ulkomaalaisille turisteille 1, Thaimaahan saapuvien matkailijoiden määrä on lisääntynyt merkittävästi. Thaimaan matkaoppaiden työpaikkojen määrä ei kuitenkaan ole pysynyt tämän kasvun tahdissa. Suuri osa työpaikoista on mennyt ulkomaalaisille yrittäjille, jotka ovat tulleet maahan ja toimineet oppaina ilman asianmukaista lupaa, hän sanoi.

Paisarn totesi myös, että jotkut kiinalaiset sijoittajat ovat tulleet maahan varastaakseen työpaikkoja thaimaalaisista oppaista ja tuhonneet lukuisia paikallisia matkatoimistoja. Ne tulvivat maahan sen jälkeen, kun Kiina ilmoitti avaavansa uudelleen kansainvälisen matkailun.

Pandemian aikana oppaat olivat eniten kärsinyt ammatti, ja hallituksen avun puute pakotti monet jättämään tämän uran etsimään vaihtoehtoisia toimeentulokeinoja, Paisarn sanoi. Hän halusi asianomaisten valtion virastojen, kuten matkailu- ja urheiluministeriön ja työministeriön, ottavan käyttöön tiukkoja toimenpiteitä luvattomia oppaita vastaan ​​ja lisäävän laillisia oppaita.

Seuraavasta siirrostaan ​​ryhmä sanoi tekevänsä uuden vetoomuksen suoraan pääministerille selvittääkseen tämän ongelman. Ryhmä toivoi, että ne, joilla on auktoriteettia, kokoontuisivat ja auttaisivat vapauttamaan Thaimaasta riistomaalaisista.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.