Thaimaan pääministeri Prayut vierailee huomenna Phuketissa

Phuket-

Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha vierailee Phuketissa sunnuntaina (19th).

Thaimaan hallituksen PR-osasto vahvisti tänään (18th) ja raportoi pääministeri kenraali Prayutin sunnuntain (19. maaliskuuta) vierailun aikataulustath) Phuketissa.

Klo 10 hän tarkastaa alueen, jolla Specialized Expo 30 – Phuket, Thaimaa odotetaan pidettävän Mai Khaossa, Thalangissa, jos Phuket on valittu isännöijäksi.

Klo 12 hän jatkaa 20 miljoonan bahtin Green in the City -projektia Rassadassa.

Rassadan kunta suunnittelee "Green in the City" -projektia Koh Sireyssä, Rassadassa. 300 miljoonan bahtin hanketta ehdotetaan pääministerille Prayut Chan-o-challe, joka vierailee Phuketissa tänä sunnuntaina.

Klo 1 hän on Phuket Rajabhatin yliopistossa MOU-tapahtumassa, jossa käsitellään Andamaanin matkailualan työvoiman puutetta ja ongelmanratkaisuratkaisuja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.