Merikilpikonnan munia löydettiin rannalta Phang Ngasta

Phang Nga -

Lisää merikilpikonnanmunia löydettiin rannalta Khura Burin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Phang Ngan toimisto kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (17. maaliskuuta)th) paikalliset ilmoittivat heille, että he löysivät jäljen merikilpikonnaäidistä Das Beachiltä Ra-saarella Koh Phra-Thongin osapiirissä.

Viranomaiset menivät rannalle, josta he löysivät pesän, jonka sisään oli haudattu merikilpikonnan munia. Merivesi tai huono sää eivät vaikuttaneet alueelle.

Asianomaiset viranomaiset valvovat pesää, kunnes munat kuoriutuvat.

****************************

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.