Australialainen turisti kuoli vaeltamisen jälkeen Krabin Tiger-luolaan

KUVA: MGR Online

Krabi -

70-vuotias australialainen turisti kuoli vaeltaessaan Tiger-luolaan Krabissa, johon liittyy haastava ja jyrkkä nousu.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen, että turisti oli tajuton perjantaina (17th) Tiger Cavessa Mueang Krabin alueella.

Ennakkohoitajilla ja lääkärillä kesti yli tunnin nousta 1,200 70 askelmaa tikkaita luolaan melkein lähellä mäen huipua. He löysivät XNUMX-vuotiaan australialaisen turistin, joka oli tajuton (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta). Hänelle annettiin elvytys, mutta elvytysyritykset epäonnistuivat lopulta.

Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Paikalla ollut lääkäri uskoi, että turisti saattoi joutua shokkitilaan haastavan vaelluksen jälkeen ja sydän pysähtyi välittömästi. Hänen ruumiinsa vietiin alas mäeltä, mikä kesti myös yli tunnin.

Mueang Krabin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he havaitsivat turistin matkustavan yksin. Hänen moottoripyöränsä oli pysäköity temppeliin. Passi löytyi hänen laukustaan ​​moottoripyörästä. Kuolinsyyn selvittämiseksi tehdään ruumiinavaus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.