Mies pidätettiin Thalangissa, koska hän kaappasi matkapuhelimen saksalaiselta turistilta

Thalang –

Mies pidätettiin, koska hän ryösti matkapuhelimen saksalaiselta turistilta Cherng Talayssa.

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille tänään (17th), että eilen (16. maaliskuutath) heille ilmoitti HAUGG FRED, 56, Saksan kansalainen, että miespuolinen thaimaalainen epäilty nappasi hänen matkapuhelimensa osoitteessa Soi Cherng Talay 14.

Cherng Talayn poliisi meni paikalle ja tarkasti CCTV-materiaalia, josta he löysivät epäillyn, joka asui talossa Cherng Talayssa.

Poliisi löysi 27-vuotiaan Nissan Islamin talosta. Hän myönsi kaappaneensa matkapuhelimen Samsung S20 turistilta ja poliisi sai varastetun laitteen takaisin.

Nissania syytetään varkaudesta ja se on edelleen pidätettynä.

*********************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.