Kalaravintolan omistaja Rawaissa pidätettiin Stonefishin kanssa

Rawai, Phuket -

Kalaravintolan omistaja Rawaissa on pidätetty suojatulla kivikalalla.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö Phuketin toimisto kertoi Phuket Expressille, että torstaina (16. maaliskuuta)th) he ovat pidättäneet kalaravintolan omistajan Rawaissa Mueang Phuketin alueella. Pidätys seurasi sen jälkeen, kun viranomaiset saivat sosiaalisessa mediassa vihjeen, että ravintola myy suojeltuja merieläimiä.

Ravintolasta takavarikoitiin kivikala. Tuntematon omistaja vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle jatkotoimia varten. Viranomaiset salasivat myös ravintolan nimet odottamaan lisätoimia.

Saatat pitää tästä:

Kaksi kalaravintoloiden omistajaa Phuketissa on pidätetty erilaisten suojeltujen kalojen kanssa, mukaan lukien Moray ankerias.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.