Thaimaan aktivistit sanovat, että seksityöntekijöiden suojelulain tulevaisuus on seuraavan hallituksen käsissä

Kansallinen -

Monet thaimaalaiset aktivistit tapasivat torstaina 16. maaliskuuta keskustellakseen seksityöntekijöiden suojelua koskevan lain mahdollisuudesta. Laki varmistaisi, että ammatinharjoittajat olisivat yhtä suojattuja, eivätkä yhteiskunnan leimautuisi, ryhmä sanoi.

Se sallisi myös laillisen prostituution Thaimaassa, pitkään kiistellyn kohteen, jota ei virallisesti ole olemassa, mutta joka on Thaimaan pahiten varjeltu salaisuus.

Tapaamista isännöi Thaimaan Foreign Correspondents' Club (FCCT), jonka tavoitteena oli kutsua yleisölle, että Thaimaan on aika kumota prostituutiorikos ja palauttaa seksityöntekijöiden ihmisarvo.

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.