Tulivahinkojen ampumarata Thalangissa

Thalang –

Tuli on vaurioittanut osaa ampumaradalta Thalangissa.

Palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen tulipalosta torstai-iltapäivänä (16th) ampumaradalla Sakoon seutukunnassa.

He saapuivat paikalle kahdella paloautolla ja havaitsivat, että palo oli edelleen voimakkaasti liekeissä. Palon hallintaan meni noin puoli tuntia. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Palon syttymissyytä tutkitaan.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.