Ruotsalainen mies pidätettiin Samuin saarella 75 päivän oleskelun vuoksi

Samuin saari, Surat Thani -

34-vuotias ruotsalainen mies pidätettiin Samuin saarella Surat Thanissa, koska hän oli ylittänyt lailliset viisumiehdot 75 päivää.

Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he ovat äskettäin pidättäneet MR.CHRISTOPHER TONY SETFORSIN, 34, Ruotsin kansalaisen. Hänet pidätettiin Chaweng Beach Roadilla tavaratalon edessä.

Poliisin mukaan hän on nyt ylittänyt viisuminsa 75 päivää. Hänet vietiin Bophutin poliisiasemalle syytteen oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista.

Pidätys seurasi Surat Thanin maahanmuuttoviranomaisia, jotka partioivat tiukasti maassa oleskelevia ulkomaalaisia ​​vastaan. Tämä voi sisältää satunnaisia ​​passintarkastuksia, jotka ovat laillisia Thaimaassa.

****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.