Patongin Bangla Roadin laittomaan baariin tehty ratsastus johti kuuden alaikäisen seksityöntekijän pelastukseen

Patong -

Bangla Roadilla Patongissa tehtiin ratsian laittomaan baariin, jossa paljastettiin alaikäisiä prostituoituja ja kuusi uhria pelastettiin. Kaksi epäiltyä pidätettiin, joiden mukaan baarin todellinen omistaja on ulkomaalainen.

Viime yönä (15. maaliskuutath) maakunnan hallintoministeriön tiimi teki ratsian baariin Soi Sea Dragonissa Bangla Roadilla.

Provincial Administrationin virkamies kertoi Phuket Expressille, että ratsastus tapahtui sen jälkeen, kun viranomaiset olivat saaneet valituksia Operation Underground Railroadilta (OUR), jonka mukaan baarissa väitetään olevan prostituutiopalvelua alaikäisten seksityöntekijöiden kanssa ulkomaisille asiakkaille.

Viranomaiset löysivät naisen, joka tunnistettiin vain rouva Taksakorn tai Nam, joka esitteli itsensä baaripäällikkönä, ja rouva Watcharakorn tai Yuki, jonka väitetään olevan prostituoituja välittäjä. Baaria pidettiin myös ilman lupaa. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen viihdepaikan toiminnasta ilman lupaa tai lisenssiä ja ihmiskaupasta.

Viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he ovat pelastaneet kuusi alaikäistä naisuhria läheisessä hotellissa. Nuorin uhri on vain 15-vuotias. Heidät otettiin kansalliseen viittausmekanismiin (NRM).

Baarin todellista omistajaa tutkitaan edelleen. Baarin nimi salattiin alaikäisten ihmiskaupan uhrien henkilöllisyyden suojelemiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.