PÄIVITYS: Kulkukoiran kimppuun turisti Ao Nang Beachillä Krabissa lahjoitti ruokaa koirille

Krabi -

Thaimaalainen turisti, joka oli lomalla amerikkalaisen vaimonsa kanssa ja joutui kulkukoirien kimppuun Ao Nang Beachillä, lahjoitti ruokaa kulkukoirille. Hän sanoo palaavansa Krabiin tyttärensä häihin lähitulevaisuudessa.

Aiemmat tarinamme:

Kulkukoirat hyökkäsivät Ao Nang Beachillä thaimaalaisen turistin kimppuun, joka oli lomalla amerikkalaisen vaimonsa kanssa.

Viranomaiset löysivät ja saivat kulkukoiran Ao Nangin rannalta turistin purruttua.

Nyt päivitykseen:

Ao Nangin hallintoorganisaation toimisto kertoi Phuket Expressille torstaina (16th), että herra Daniel Sudjai Kutrakun lahjoitti ruokaa kulkukoirille, joita he ovat saaneet. Koirien ruoka maksoi yhteensä noin 20,000 XNUMX bahtia. Nämä kulkukoirat annetaan kaikille, jotka haluavat kasvattaa niitä.

Daniel Sudjai Kutrakun sanoi: "Haluan vain nähdä kauniin ja turvallisen Ao Nang Beachin. Sen jälkeen kun minua puri kulkukoira täällä, on opetus, että meidän tulee huolehtia heistä kuten muista lemmikeistä. Kulkukoirat on rokotettava."

”Seuraavien kahden kuukauden aikana palaan tyttäreni häihin Ao Nang Beachille. Haluan nähdä tämän paikan turvallisena kaikille." Daniel päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.