PÄIVITYS: Kulkukoira kiinni turistihyökkäyksen jälkeen Ao Nang Beachillä Krabissa

Krabi -

Viranomaiset löysivät ja saivat kulkukoiran Ao Nangin rannalta turistin purruttua.

Edellinen tarinamme:

Kulkukoirat hyökkäsivät Ao Nang Beachillä thaimaalaisen turistin kimppuun, joka oli lomalla amerikkalaisen vaimonsa kanssa.

Krabi Public Revelation kertoi Phuket Expressille tiistaina (14th), että Krabi Live Stock Officen ja Ao Nangin hallintoorganisaation virkamiehet tarkastivat Ao Nang Beachin sen jälkeen, kun thaimaalainen turisti, joka oli lomalla amerikkalaisen vaimonsa kanssa, puri kulkukoiran.

Rannalta löydettiin vain yksi oleskelukoira. Koira ammuttiin nukutusnuolella. Koiraan asetettiin mikrosiru ja sitä säilytettiin Ao Nangin hallintotoimistossa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.