Varas yrittää varastaa pesulasta Thalangissa

Thalang –

Varas yritti varastaa kolikoita pesulasta Thalangissa, mutta epäonnistui. Pesulan omistaja vetoaa yleisöön ja tarjoaa palkkiota tiedoista, jotka johtavat syyllisen pidätykseen.

Rouva Jittawattana Saengmanee raportoi paikalliselle tiedotusvälineelle "Newshawk Phuket" CCTV-materiaalilla varkausyrityksestä. Hän on pesulaliikkeen omistaja Baan Liphonissa Sri Soonthornissa. Hän kertoi, että maanantaina (13th) klo 2 pesulaan saapui miesvaras koriineen.

Hän yritti murtautua kolikkokäyttöiseen pesukoneeseen, mutta epäonnistui. Kone kuitenkin vaurioitui yrityksessä. Sen jälkeen varas juoksi pois. Pesulan omistaja on tehnyt ilmoituksen Thalangin poliisille CCTV-materiaalin kanssa, mutta epäilty on edelleen karkuteillä.

Liikkeen omistaja pyytää siksi yleisön apua. Jos joku antaa tietoja, jotka johtavat syyllisen pidättämiseen, he saavat 2,000 bahtin palkkion. Soita numeroon 062-2236588, jos uskot voivasi auttaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.