Phang Ngassa havaittu delfiiniryhmä

KUVA: MGR Online

Phang Nga-

Thaimaalaiset ja ulkomaalaiset turistit olivat innoissaan nähtyään delfiiniryhmän Mu Ko Surinin kansallispuistossa Khura Burin alueella.

Retkivene matkusti thaimaalaisten ja ulkomaisten matkailijoiden kanssa Mu Koh Surainin kansallispuistossa. Veneen kapteeni huomasi ryhmän delfiinejä ennen kuin hidasti pikavenettä. Turistit olivat innoissaan sen jälkeen, kun delfiinit näyttivät itsensä yli kymmenen minuutin ajan veneensä ympärillä.

Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuiston päällikkö Prarop Plang Ngan kertoi Phuket Expressille, että kuvien perusteella he olivat Spinner-delfiinejä. Ne löytyvät yleensä Mu Ko Surinin ja Mu Ko Similanin kansallispuiston alueelta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.