Thaimaan poliisi tiukentaa lakeja torjuakseen vaarallista PM2.5-pölyongelmaa

KUVA: Bangkok Post

Kansallinen -

Thaimaan kansallinen poliisipäällikkö on määrännyt lainvalvontaviranomaisia ​​valtakunnallisesti tiukentamaan lainvalvontaa PM2.5-pölyn hillitsemiseksi.

Polin siirto. Kenraali Damrongsak Kittipraphat noudattaa pääministeri Prayut Chan-o-chan äskettäistä määräystä, jossa pyydetään asianomaisia ​​valtion virastoja tekemään yhteistyötä epäterveellisen PM2.5-pölyongelman hillitsemiseksi, tiedottaja Polin mukaan. Kenraalimajuri Archayon Kraithong.

Hän sanoi, että ongelma johtuu useista tekijöistä, kuten kuljetuksista, ulkopolttamisesta, metsäpaloista, teollisuudesta ja rakentamisesta. Hienopölytaso ylitti turvallisen 50 mikrogramman kuutiometrin (µg/m³) rajan useissa Thaimaan maakunnissa, joten poliisipäällikkö on ohjeistanut lainvalvontaviranomaisia ​​toimimaan seuraavasti:

  1. Lisää tarkastuksia ja lainvalvontaa henkilöitä kohtaan, jotka käyttävät mustaa savua tuottavia ajoneuvoja teillä, ja kieltää saastuttavien ajoneuvojen käytön
  2. Tehosta tarkastusta ja lainvalvontaa ilman saastumista aiheuttavien teollisuustehtaiden toimijoiden ja pölyä aiheuttavien rakennustoimien osalta.
  3. Tarkastetaan ja valvotaan lakia henkilöitä vastaan, jotka polttavat laittomasti satoa avoimella alueella tai harjoittavat vaarallista toimintaa.

Edellä mainittujen lisäksi poliisipäällikkö, tiedottaja sanoi, määräsi myös paikalliset poliisit kieltämään pysäköinnin pääteillä liikenteen ruuhkautumisen estämiseksi ja savu- ja hiukkaspäästöjen vähentämiseksi.

Lopuksi poliisikapteeni kehotti ihmisiä välttämään turhaa ajamista ja sammuttamaan auton moottorit tyhjäkäynnillä sekä lisäämään joukkoliikenteen käyttöä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.