Seitsemän ihmistä pidätettiin Patongissa väitetysti kannabisnuppujen laittomasta käsittelystä

Patong -

Seitsemän ihmistä on pidätetty väitetysti kannabiksen silmujen laittomasta käsittelystä Bangla Roadilla ja Soi Sane Sabailla Patongissa.

Maanantai-iltana (13th) lääkintähenkilöstöryhmä Thaimaan perinteisen lääketieteen laitokselta ja Patongin poliisilta tarkasteli kannabiskauppoja Bangla Roadilla ja Soi Sane Sabaissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että seitsemän ihmistä on pidätetty. Heitä syytetään valvottujen yrttien (kannabiksensilmujen) luvattomasta käsittelystä.

Thaimaan perinteisen lääketieteen laitoksen virkamiehet kertoivat Phuket Expressille, että Phuketissa on 1,244 1,192 kannabiksen myyntipaikkaa ja XNUMX XNUMX on saanut laillisen luvan maaliskuuhun asti viimeisimpien tietojen mukaan. Tämä luku on ykkönen jokaisesta Thaimaan maakunnasta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.