Phuket Tourism toipuu nopeasti, mutta 17,000 XNUMX työntekijää tarvitaan edelleen

Phuket -

Phuketin matkailu on elpynyt nopeasti, mutta 17,000 XNUMX työntekijää tarvitaan edelleen, koska ulkomaisia ​​turisteja tulee lisää.

Thaimaan hotelliliiton eteläisen osan puheenjohtaja Sueksit Suwandissakun kertoi thaimaalaiselle medialle: "Phuketin matkailu on elpynyt nopeasti viime vuoden puolivälistä lähtien. 19 prosenttia hotellihuoneista on myyty tammikuusta tähän kuuhun, mikä on suunnilleen sama määrä kuin ennen Covid-XNUMX:ää.”

"Kiinalaiset turistit ovat palaamassa ja uusi ja kasvava matkailumarkkina on kazakstanilaiset turistit", Sueksit huomautti.

”Suurin matkailuongelma tällä hetkellä on lentolippujen korkea hinta. Ennen Covid-450:ää oli 19 lentoa Phuketiin päivittäin ja nyt on noin 250 lentoa, mikä on noin 50 prosentin toipuminen. Sueksit selitti.

”Muita ongelmia ovat sähkön korkea hinta ja matkailualan henkilöstöpula. Tarvitsemme noin 17,000 XNUMX työntekijää lisää. Olemme tehneet yhteistyötä Thaimaan korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa lähettääksemme meille harjoittelijoita”, Sueksit lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.