Kaksi lasta ja aikuinen loukkaantui sedanin törmäyksessä Phuketissa

KUVA: PHUKET RAUMJAI RESCUE

Phuket -

Kaksi lasta ja aikuinen loukkaantuivat, kun sedan törmäsi sähköpylvääseen Mueang Phuketissa.

Pelastuslaitokset ilmoittivat saaneensa ilmoituksen onnettomuudesta maanantai-iltana (13th) Chao Fah – Suan Lueang Roadilla Wichitissä.

He saapuivat paikalle etsimään tieltä vaurioituneen sedanin ja keskusvarauksen vaurioituneen sähköpylvään. Sedanista löytyi kolme loukkaantunutta, kaksi lasta ja yksi aikuinen. Heidät vietiin Vachira Phuket -sairaalaan Phuket Towniin.

Wichitin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.