Vuosittainen Phuket Heroines' Festival Thalangissa on käynnissä – KUVAKIERTO

Phuket -

Vuosittainen Phuket Heroines' Festival Thalangissa on käynnissä. Historialliset esitykset aloittivat festivaalin maanantai-iltana (13th) ja tapahtuma oli suurempi ja näyttävämpi kuin koskaan ennen.

Phuketin varakuvernööri Amnuay Pinsuwan johti Thao Thep Krasattrin ja Thao Sri Soonthornin historiallisen esityksen avajaisia ​​"238-vuotispäivänä Thalangin kahden sankarittaren kunniaksi".

Tapahtuman avainhetki on Thao Thep Krasattrin ja Thao Si Soonthornin historiallinen esitys kolmen päivän festivaalin aikana. Kaksi sankarittaretta ja Phuketin esi-isät taistelivat ja uhrasivat itsensä rohkeasti suojellakseen maata, jolla monet asuvat edelleen rauhanomaisesti tänään.

Kuuluisa thaimaalainen laulaja ja näyttelijä Gam Witchayanee ja Maprang Veeragun esiintyvät tänä vuonna sankaritarina.

Tarjolla on monia muita aktiviteetteja, kuten perinteisiä valo- ja ääniesityksiä, erilaisten Phuketin tuotteiden ja paikallisten ruokien myyntiä yli 200 kojulla ja paljon muuta.

Festivaali järjestetään Thalangin historiallisessa puistossa Baan Reangissa, Thep Krasattrissa, Thalangin alueella klo 5 alkaen aina huomiseen (00. maaliskuuta).th).

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.