Thaimaalainen turisti amerikkalaisen vaimon kanssa kulkukoirien kimppuun Krabin rannalla

KUVA: MGR verkossa

Krabi -

Kulkukoirat hyökkäsivät Ao Nang Beachillä thaimaalaisen turistin kimppuun, joka oli lomalla amerikkalaisen vaimonsa kanssa.

Daniel Sudjai Kutrakun, 60, on Thaimaan kansalainen, jolla on amerikkalainen vaimo ja hän asuu yleensä Amerikassa. He palaavat Thaimaahan ja vierailevat Ao Nang Beachillä joka vuosi.

Herra Daniel kertoi, että hän ja hänen vaimonsa kävelivät viime viikonloppuna Ao Nang Beachillä ja näkivät, että rannalla oli noin viisi kulkukoiraa. Yksi heistä ryntäsi häntä kohti ja puri hänen jalkaansa. Hän meni sairaalaan ja maksoi yli 20,000 XNUMX bahtia erilaisista laukauksista ja korjauksista.

Herra Daniel sanoi tuntevansa olonsa turvattomaksi ja ettei hän halua tämän tapahtuvan muille turisteille. Hänen mukaansa asianomaisten viranomaisten tulisi ratkaista Ao Nangin kulkukoirien ongelma.

Ao Nangin paikallinen lehdistö on raportoinut, että joka vuosi Ao Nang Beachillä kulkukoirien kimppuun on hyökännyt useita ulkomaisia ​​turisteja. Jotkut heistä olivat lapsia 12-vuotiaista XNUMX-vuotiaisiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.