Myanmarin mies Koh Phanganissa hyökkäsi saksilla neljän thaimaalaisen kimppuun vihaisessa raivossa sen jälkeen, kun hänet hylättiin treffeille

Pha-Nganin saari, Surat Thani -

Myanmarilainen mies pidätettiin, kun hän hyökkäsi neljän thaimaalaisen kimppuun saksilla ja puutikulla. Miehen romanttiset yhteydenotot yhdelle uhreista oli hylätty, mikä aiheutti tapauksen.

Samuin PR-osasto kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (11th) AUNG HTWE NAING, 31, Myanmarin kansalainen, hyökkäsi kolmen thaimaalaisen miehen ja thaimaalaisen naisen kimppuun saksilla ja puutikulla ennen kuin kiihtyi.

Hänet pidätettiin myöhemmin klo 5 sunnuntaina (00th) siirtolaistyöleirillä. Hänet vietiin Koh Pha-Nganin poliisiasemalle syytteeseen murhasta.

Thaimaalainen nainen, jonka nimeä salattiin hänen suojelemiseksi, sanoi, että Myanmarista epäilty Aung oli ihastunut häneen, mutta hän ei pitänyt hänestä ja hylkäsi hänen romanttiset edistymisensä.

Aung raivostui hylättyään ja hyökkäsi naisen ja kolmen hänen ystävänsä kimppuun, uhrit kertoivat.

Aung pysyi pidätettynä lehdistön ajan eikä ollut vielä julkaissut lausuntoa toimistaan ​​medialle tai vetoomusta.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.