107 merikilpikonnan munaa löydetty Phuket Beachiltä

Phuket -

Thalangin rannalta löydettiin sataseitsemän merikilpikonnan munaa.

Sirinatin kansallispuiston viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että maanantaiaamuna (13. maaliskuuta) kello 6 paikallinen henkilö, herra Kreangkrai Deejom, ilmoitti heille, että merikilpikonnan äiti munii kello 00 aamulla ranta lähellä Sai Koo Baytä Sakoon osa-alueella.

Kansallispuiston viranomaiset löysivät äidin jäljet. Kaikkiaan pesästä löydettiin 107 merikilpikonnan munaa.

Munat siirrettiin turvalliselle alueelle läheiselle Nai Yang Beachille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.