Tuk Tuk -taksinkuljettaja pidätettiin varastettuaan iPhone 14 Pro Maxin ruotsalaiselta turistilta Patongissa

Patong -

Tuk Tuk -taksinkuljettaja on pidätetty varastettuaan iPhone 14 Pro Maxin ruotsalaiselta turistilta Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (11th) Rouva Merdzana Pepic, ruotsalainen, tuli Patongin poliisiasemalle. Hän sanoi, että hän oli saattanut unohtaa matkapuhelimensa Tuk Tuk -taksiin.

Hän kertoi nouseneensa Tuk Tuk -taksiin aamulla Bangla Roadilta Patongin hotelliin. Saapuessaan hotellille hän huomasi, ettei hänen iPhone 14 Pro Max -puhelintaan ollut hänen mukanaan, ja ajatteli, että hän oli saattanut unohtaa sen Tuk Tuk -taksiin.

Patongin poliisi jäljitti iPhonen mobiilisovelluksesta. Lopulta he tunnistivat matkapuhelimen sijainnin Taweewong Roadilla Patongissa. He menivät paikalle ja löysivät Tuk Tuk -taksin.

Kuljettaja, herra Kritsada Damjan, ilmestyi pian sen jälkeen. Poliisi tutki Tuk Tuk -taksin ja löysi iPhone 14 Pro Maxin olevan kuljettajan istuimen takana. Kritsada myönsi löytäneensä matkapuhelimen ennen kuin piilotti sen kuljettajan istuimen taakse. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta.

Rouva Merdzana Pepic palautti iPhone 14 Pro Max -puhelimensa ja sanoi kiitos Patongin poliisille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.