Mies pidätettiin huumeiden ja aseen kanssa Thalangissa

Thalang –

Thaimaalainen mies pidätettiin Thalangissa 125 metamfetamiinipillerillä, aseen ja luodeilla.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat tänä viikonloppuna pidättäneet miehen, joka tunnetaan vain Mr. Mardiksi, 30, Thalangista. Häneltä takavarikoitiin 125 metamfetamiinipilleriä, käsintehty käsiase ja kolme luotia.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Saatat pitää tästä:

Chalongin poliisi on ottanut kiinni neljä thaimaalaista huumeepäiltyä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.