Ranskan konsuli Thaimaassa vierailee Phuketin poliisipäällikön kanssa keskustelemassa ehdotuksesta puna/keltainen korttijärjestelmä lakia rikkoville turisteille

Phuket -

Ranskan konsuli Thaimaassa vieraili Phuketin maakunnan poliisipäällikön luona keskustelemassa ranskalaisista turisteista, jotka olivat rikkoneet lakeja ja aiheuttaneet oikeudellisia ongelmia, jolloin jotkut ehdottivat kiistanalaista punaisen ja keltaisen kortin järjestelmää.

Edellinen tarinamme:

Ranskan konsuli Thaimaassa ja Ranskan konsuli Phuketissa vierailivat ensin Phuketin varakuvernöörissä keskustellakseen viimeaikaisista ongelmista ranskalaisten turistien kanssa Phuketissa.

Torstaina (9th) iltapäivällä Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermpan Sirikong toivotti tervetulleeksi Christophe Hemmingsin, Ranskan konsulin Thaimaassa.

Ranskan konsuli Thaimaassa herra Hemmings sanoi: "Olemme ihailleet Phuketin poliisia, joka tekee erinomaista työtä. Korostamme ryhtymistä vakaviin oikeustoimiin Ranskan kansalaisia ​​vastaan, jotka rikkovat lakeja erityisesti teiden osalta ja ovat yleisiä häiriöitä."

"Kannustamme myös poliisia listaamaan Thaimaan maahanmuuttovirastolle ehdotetun "keltaisen punaisen aseman" rikosten tekijöiden nimet. Kun he palaavat Ranskaan, heidän nimensä toimitetaan myös Ranskan poliisille mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten. Mr. Hemmings totesi.

”Ranskan suurlähetystö on huolissaan Ranskan imagosta Phuketissa ja Thaimaassa. Haluamme ranskalaisten ja muiden kansallisten turistien noudattavan Thaimaan lakeja ongelmien ehkäisemiseksi. Suurin osa ranskalaisista, jotka asuvat Phuketissa ex-patsoina, noudattavat lakeja, kun taas ne, jotka eivät noudata lakeja, ovat ranskalaisia ​​turisteja lyhyellä lomalla. Mr. Hemmings lisäsi.

Kenraalimajuri Sermpan lisäsi: "Haemme edelleen ehdotuksia nimien listaamiseksi niin sanotun punaisen ja keltaisen kortin ehdotuksen alle."

TPN huomauttaa, että paljon keskusteltu punaisten ja keltaisten korttien järjestelmä on tässä vaiheessa vain ehdotus ja vaatisi paljon lisäselvityksiä ja sääntöjä.

Saatat pitää näistä:

Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa on pidätetty julkisen häiriön aiheuttamisen jälkeen.

Ranskan Phuketin konsulaatin päällikkö tapasi Patongin poliisin sen jälkeen, kun 20 ranskalaista moottoripyöräilijää pidätettiin.

Ranskalaista moottoripyöräilijää syytetään törmäyksestä, kun thaimaalainen jalankulkija sai vakavia vammoja Patongissa.

Ranskalaiselle moottoripyöräilijälle Patongissa määrättiin 1,500 XNUMX bahtin sakko, ennen kuin hänet ilmoitettiin Ranskan suurlähetystöön, kun hän aiheutti yleistä häiriötä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.