PÄIVITYS: Phuketin sairaalassa tulen avannutta kuljettajaa syytettiin murhayrityksestä

Phuket -

Kuljettajaa, joka avasi tulen aseella Phuket Townin sairaalan pysäköintitalorakennuksessa, syytetään murhan yrityksestä.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta tiistaina (9. maaliskuuta) kello 30 Vachira Phuket -sairaalan pysäköintialueen rakennuksen viidennessä kerroksessa Yaowarad Roadilla Phuket Townissa. Thaimaan poliisi pidätti miehen, joka avasi tulen. Mr. Tanakorn, 7, sanoi kärsineensä masennuksesta.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Tanakornia syytetään murhan yrityksestä, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa, ampumisesta julkisella paikalla sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden hallussapidosta ilman lupaa.

Samaan aikaan toinen autonkuljettaja, jonka nimeä poliisi ei kertonut, kertoi soitelleensa äänitorvea, koska hän pelkäsi, että lava-auton kuljettaja ei nähnyt perässään olevaa autoa, kun pakettiauto oli perääntymässä parkkipaikalle. Hän myönsi, että he riitelivät suullisesti sen jälkeen.

Hän soitti poliisille Tanakornin avattua tulen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.