Thaimaalainen Whistleblower Goes After jäädytetty ministeri

Kansallinen -

Poliitikosta tuli ilmiantaja Chuvit Kamolvisit, joka hyökkää kiivaasti Bhumjaithai-puolueen ministereitä, erityisesti erotettuja liikenneministeri Saksayam Chidchobia vastaan, monista väitetyistä väärinkäytöksistä massiivisessa Orange Line -sähköjunahankkeessa.

Saksayam, joka on myös ensisijaisesti marihuanan laillistamista ajaneen Bhumjaithai-puolueen jäsen, oli erotettu ministeritehtävistä sen jälkeen, kun perustuslakituomioistuin hyväksyi häntä vastaan ​​nostetun vetoomuksen, joka koski hänen väitettyä osakkeiden salaamista rakennusyhtiössä, jolle hän oli myöntänyt valtion rakentamisen. sopimuksen kanssa.

Vetoomuksen esittivät oppositiopuolueet, jotka liittyivät käteen Chuvitin kanssa.

Viime perjantaina ilmiantaja väitti löytäneensä monia sääntöjenvastaisuuksia Saksayamin valvoman Orange Line -sähköjunahankkeen tarjouskilpailussa. Ministerin väitettiin esimerkiksi käyttäneen rakennusyhtiön työntekijää asiamiehenä tarjouskilpailuissa tieministeriön ja maaseututieviraston kanssa.

Chutwit sanoi, että hänellä oli vankkaa näyttöä väitteensä tueksi.

Hän jatkoi, että Saksaym myönsi yli 82 rakennusurakkaa arvoltaan 1.2 miljardia bahtia yritykselle, jossa hänellä oli osakkeita, ja lisäksi hänen osakkeitaan omistanut ehdokas lahjoitti myös yli 7 miljoonaa bahtia poliittiselle puolueelleen Bhumjaithai.

Erotettu ministeri on toistaiseksi kiistänyt kaikki syytökset ja odottaa tuomioistuimen päätöstä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/