Venäläinen mies pidätettiin Pha-nganin saarella 188 oleskelupäivän ajaksi

Pha-nganin saari, Surat Thani -

50-vuotias venäläinen mies pidätettiin Pha-nganin saarella Surat Thanissa 188 päivän kuluttua laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille pidättäneensä MR:n tällä viikolla. LEONID TOISLOI, 50, Venäjän kansalainen. Hänet pidätettiin lähikaupan edessä Chalok Lamissa, Pha-nganin saarella.

Poliisin mukaan hän on nyt ylittänyt viisuminsa 188 päivää. Hänet vietiin Koh Pha-nganin poliisiasemalle syytteen oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista.

On epäselvää, kuinka hänet saatiin kiinni.

*************************

 

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.