Montaran hollantilainen keittiömestari Duo tekee Phuketista ekoruokailueliittiä

MICHELIN-tähdellä palkitut PRU ja Jampa korostavat kestävää ruokaa Thaimaan saarella

PHUKET, Thaimaa (23. helmikuuta 2023) – Hollantilaiset kokit Jimmy Ophorst ja Rick Dingen asettavat uudet standardit kestävälle fine dining -ruokailulle Phuketissa MICHELIN-tähdellä palkittujen kulinaaristen taitojen avulla.

Näissä kahdessa yhdistyvät tyylikkyys ja hienovaraisuus, kun kyse on ympäristötietoisen ruokailun nostamisesta uudelle tasolle Thaimaan paratiisisaarella.

Ophorst johtaa esitystä PRU:ssa, joka on yksi Phuketin ylellisimmistä lomakohteista Trisarassa. Sillä välin Dingen valvoo Jampan keittiötä, joka noudattaa "paikallisista raaka-aineista, elävästä tulesta ja ilman jätettä aiheuttavaa ruokaa" -filosofiaa Tri Vanandassa, joka on 182 miljoonan dollarin arvoinen hyvinvointiyhteisö, joka muotoutuu Pohjois-Phuketin vehreissä metsissä.

Pariskuntaa yhdistää kansallisuus ja halu edistää kausiluonteista, kestävää ruokaekosysteemiä. Molemmat saivat tunnustuksen MICHELIN Guide Thailand Star Revelation 2023 -tapahtumassa viime vuoden lopulla, ja PRU säilytti 1 MICHELIN-tähden ja MICHELIN-vihreän tähden; ja Jampa ansaitsee MICHELIN Green Star -palkinnon jätteettömästä kasvipohjaisesta ruoastaan.

"Kestävä kehitys on liiketoimintamme sydän", sanoo Ophorst, joka PRU:ssa ohjaa Phuketin ainoaa tapahtumapaikkaa, jolla on MICHELIN-tähti. "Se on olennainen osa ravintoloitamme ja elämäämme."

Sekä Trisaran että Tri Vanandan omistaa Montara Hospitality Group, yritys, joka on ansainnut mainetta kestävyyden priorisoijana Trisarassa ja 16,000 XNUMX neliömetrin Pru Jampa -luomutilallaan, joka sijaitsee Tri Vanandan rajojen sisällä.

Ja kahta kokkia yhdistää yhteinen ympäristöystävällinen filosofia, joka edistää tasapainoista ruokaekosysteemiä luovuudesta tinkimättä.

PRU:ssa thaimaalaisista ainesosista muotoillaan kiehtovia gourmet-luomuksia, jotka saavat inspiraatiota sekä idästä että lännestä. Paikan nimi – lyhenne sanoista Plant. Nostaa. Ymmärtää. - antaa vankan vihjeen sen ensisijaisesta filosofiasta. Ainesosat ovat 100 % peräisin Thaimaasta, ja suurin osa luomutuotteista on kasvatettu Pru Jampa -tilalla.

PRU säilytti yhden tähden MICHELIN Guide Thailand Star Revelationissa ja on edelleen ainoa ravintola Bangkokin ulkopuolella Thaimaassa, joka on saavuttanut arvostetun aseman. PRU oli myös ensimmäinen ravintola Thaimaassa, joka sai MICHELIN Green Star -palkinnon.

"Yleisön keskuudessa on valtava kiinnostus ruokailuelämyksiä kohtaan, jotka tukevat paikallisia yhteisöjä ja esittelevät upeita thaimaalaisia ​​tuotteita", hän sanoi. "Odotan innolla sitoutumistamme kestävään ruoanlaittoon sekä hankintaan ja vieraiden ilahduttamiseen innovaatioiden avulla."

Tri Vanandassa Jampa innovoi käyttämällä elävää tulta paikallisten ainesosien muuntamiseen – joista monet, kuten PRU:ssakin, ovat peräisin Pru Jampan luomutilalta – terveellisiksi ja tasapainoisiksi, mutta päättäväisesti korkeatasoisiksi kulinaarisia luomuksia.

"Tavoitteenani on esitellä paikallisesti tuotettuja sesongin raaka-aineita parhaalla mahdollisella tavalla", sanoo Dingen, jonka hyperpaikallinen, kasvipainotteinen ja jätteetön keittiö merkitsee hänet nousevaksi tähdeksi Thaimaassa.

Dingen tunnetaan sitoutumisestaan ​​jätteettömyyteen, ja hänen tavoitteenaan on tehdä Jampasta ensimmäinen tapahtumapaikka Phuketissa, jossa saavutetaan jätteetön ja kaatopaikka -suhde.

"Haluamme vaikuttaa mahdollisimman vähän maapalloon ja tavoitteemme on hajottaa keittiöjätteemme, jotta mikään ei päädy kaatopaikalle", hän sanoi.

Kahden ravintolan menestys on linjassa Montara Hospitalityn "Dine Good, Do Good" -konseptin tavoitteiden kanssa, joka on otettu käyttöön kaikissa F&B-myymälöissään.

Kokit ovat sidoksissa Montara Hospitality Groupiin, joka on thaimaalainen yritys Trisaran takana, joka on yksi Phuketin hienoimmista lomakohteista.

 Jimmy Ophorst valvoo työskentelyä PRU:ssa, Thaimaan ainoassa MICHELIN-tähdellä palkitussa ravintolassa Bangkokin ulkopuolella.

Jampassa kokki Rick Dingen nostaa maatilansa ruoanlaittoa haarukkaruoan keittiössä elävällä tulella.

Kokit hankkivat monet ravintoloihinsa tarvittavat raaka-aineet 16,000 XNUMX neliömetrin Pru Jampa -tilalta.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.