Samuin saaren rannalta löydetty kuollut delfiini

Samuin saari, Surat Thani -

Kuollut delfiini huuhtoutui maihin Samuin saaren rannalla.

Samuin piiritoimiston virkailijat kertoivat Phuket Expressille, että he saivat tiedon kuolleesta delfiinistä torstaina (9. maaliskuuta).th) Hua Thanon Beachillä Maretin osa-alueella.

He saapuivat rannalle etsimään kuollutta delfiiniä. Marine and Coastal Resources Research Centeriin ja Thaimaan Keskilahden keskukseen Chumphonissa on otettu yhteyttä.

Kuollut delfiini haudattiin rannalle odottaessaan keskuksen henkilökuntaa viemään kuolleen delfiinin ruumiinavaukseen kuolinsyyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.