Phuket isännöi uusia vesisuihkujen offshore-mestaruuskilpailuja

LEHDISTÖTIEDOTE:

Phuket -

WPG#1 New Offshore Water Jet Championship on ensimmäinen Phuket Island Coastline Water Jet Ski Tournament, joka esittelee Phuketin maailmanluokan urheilukohteena.

Offshore-kilpailu järjestetään kahden kilometrin päässä Bang Tao Beachistä, ja se esittelee kansainväliselle yleisölle Andamaanienmeren kauneutta Phuketin saarella.

"WGP#1 Waterjet Offshore World Championship" -kilpailun ideana on määrittää voittaja 120 kilometrin tai 74.56 mailin kilpailusta, joka on yhden kierroksen matka Phuketin saaren ympäri.

Kilpailussa käydään "Start from Laguna Beach to Phrom Thep Cape", joka on kilpailun ensimmäinen osa 60 kilometrin matkalla. Kilpailussa on kaksi 60 kilometrin osuutta, jotka muodostavat yhteensä 120 kilometrin matkan.

Lisäksi hiilijalanjälkensä pienentämiseksi he esittelevät tapahtumassa ympäristöystävällisen sähköjet-suksen.

Päivämäärä: 16.–19

Paikka: Laguna Beach

Lisätietoja: https://jetski-worldcup.com/news2023/11-JWC23-OS-EN.html

LÄHDE: Laguna Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.