Tavoitteena oleva venäläinen mies pidätettiin Phuketin lentokentällä väitetystä laittomasta huumeiden tuonnista

Phuket -

Etsitty venäläinen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä epäiltynä laittomien huumeiden maahantuonnista.

Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (8th) he ovat pidättäneet MR:n. ALEKSANDR KHUBBEEV, 37, Venäjän kansalainen.

Hän on etsintäkuulutettu, ja hänellä on 16. helmikuuta 2023 thaimaalaisen rikostuomioistuimen pidätysmääräys syytteeseen laittomien luokan 1 huumeiden (metyleenidioksiamfetamiini MDA) maahantuonnista ja myynnistä.

Hänet pidätettiin kansainvälisen saapumisterminaalin Immigration Checkpointissa. Jäi epäselväksi, mistä hän oli tulossa.

*******************************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.