Ruotsalainen mies löydettiin kuolleena teltassa Krabin rannalta

KUVA: 77 kaoded

Krabi -

Ruotsalainen mies löydettiin kuolleena teltassa Ao Nang Beachiltä Mueang Krabista.

Ao Nangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen ruumiista tiistaina (7th) Ao Nang Beachillä. Pelastuslaitos ja poliisi saapuivat rannalle pian tämän jälkeen.

Teltan sisältä löydettiin 60-vuotiaan ruotsalaisen miehen ruumis. (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.)

Ao Nangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että ruotsalainen mies kuoli vähintään kaksi päivää ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin. Teltan sisältä ei löytynyt merkkejä tappelusta tai kiistasta. Teltan sisältä ja ulkopuolelta löytyi tyhjiä olutpulloja ja -tölkkejä.

Lähistön paikalliset asukkaat kertoivat Ao Nangin poliisille, että ruotsalainen mies on oleskellut teltassa yksin maaliskuun 3rd. Hänet nähtiin viimeksi 5. maaliskuutath kun hän osti olutta läheisestä kaupasta.

Teltasta löytyi hyvin vähän henkilökohtaista omaisuutta, mutta Ao Nangin poliisi havaitsi, että ruotsalainen mies julkaisi henkilökohtaiseen Facebookiinsa, että lähistöllä oleva villiapina vei hänen tavaransa neljä päivää sitten.

Jäi epäselväksi, miksi mies asui teltassa Krabin rannalla, eikä hänen viisumiasemaansa kerrottu heti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.