PÄIVITYS: Phuketin transsukupuolinen varas myi varastettuja kultaesineitä transsukupuoliselle ystävälle Pattayassa

Patong -

Transsukupuolinen varas Patongissa myi varastetut kultaesineet transsukupuoliselle ystävälle Pattayassa.

Edellinen tarinamme:

Transsukupuolinen henkilö pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hän nappasi kultakorun brittimatkailijalta.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille maanantaina (6. maaliskuuta), että he jatkoivat tutkintaa pidätettyään transsukupuolisen taskuvarkaan, joka oli varastanut transsukupuolista turistia. Taskuvaras Jakkree myönsi poliisille työskennellessään yhdessä toisen transsukupuolisen kanssa Pattayalla.

Jakkree myi varastetut kultaesineet henkilölle, jonka nimi oli vain Kotchakorn, ennen kuin Kotchakorn myi varastetut kultaesineet Pattayan alueella.

Patongin poliisi uskoo, että he toimivat varkaina ja ulkomaisten matkailijoiden aitojen kohteena sekä Pattayassa että Patongissa. Varsinkin Pattayalla on ollut viime kuukausien aikana runsaasti varkauksia, erityisesti intialaisia ​​turisteja.

Sekä Patongin että Pattayan poliisi on vannonut saavansa kiinni kaikki taskuvarkaat ja lopettavansa kaikki turisteja vastaan ​​kohdistuvat varkaudet. Matkailu on molempien kaupunkien elinehto.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.